Zapraszamy
Odkryj nasze menu
Przystawki
Wyszukane, niestandardowe, autorskie, na początek Twojej kulinarnej podróży
hummus z fasoli, piklowana cukinia, rzodkiewka, pesto z liści rzodkiewki
krupniok, mus z kiszonego jabłka, piklowana botwina
polędwica wołowa, olej lubczykowy, marynowane rydze, kiszona rzodkiewka, majonez jałowcowy, żółtko
matias holenderski, kwaśna śmietana, piklowana czerwona cebula, palony ziemniak
Zupy
Tradycja w nowoczesnej aksamitnej odsłonie
bulion wołowy, młoda kapusta, pieczony pomidor, biała kiełbasa
jajko, ziemniaki puree, chips z bekonu
chrzan, wolno pieczony boczek, kurki
Dania główne
Coś konkretnego i wysublimowanego
demiglas z porzeczką, młoda marchew, groszek, kluski z palonym sianem
schab w mleku, kruszonka ziołowa, kopytka szałwiowe, sałatka z ogórków z olejem miętowym
szarpany policzek wołowy, buchta, piklowana młoda kapusta, salsa z ogórka małosolnego
sos z fenkuła, fondant ziemniaczany, młody por
kuskus z kalafiora, orzechy, olej miętowy, marynowana kalarepa, sos z selera naciowego
grillowana sałata, aioli, piklowana cukinia, szarpana wieprzowina w panko
mieszane sałaty, zioła, aranchini z kaszy jaglanej, warzywa, jogurt miętowy
borowiki, emulsja maślana
gratin ziemniaczano selerowe, boczniak królewski, jarmuż,
sos z sera bursztyn, puree z batatów, karmelizowana cykoria
kluski, modra kapusta
udko z królika, sos musztardowy, panczkraut, krupniok
Desery
Słodkie zwieńczenie Twojej uczty
biszkopt waniliowy, biała czekolada, dzika róża, owoce
truskawka/yuzu, karmelizowana beza, ciemna czekolada
mus czekoladowy, ganache czekoladowy, chrupka czekoladowa
zapytaj kelnera o dostępny smak
Menu dla dzieci
Coś dla małych smakoszy
domowe spaghetti z sosem pomidorowym
rosół z makaronem
zupa pomidorowa
filet z kurczaka, domowe spaghetti
kawałki dorsza w panco, frytki, kiszona kapusta
Napoje
Wyśmienity akompaniament dla degustacji dań lub nieodzowne towarzystwo dla deserów
Coca-cola, Coca-cola Zero, Fanta, Sprite, Kinley Tonic, soki Cappy różne smaki, Fuze tea
prosecco, szampany, wina białe, różowe, czerwone, deserowe Dostępne na kieliszki, karafki, butelki – pytaj kelnera o wybór
beczkowe, butelkowe, bezalkoholowe i regionalne kraftowe Grolsch, Kozel Cerny, Pilsner Urquell, Tyskie Klasyczne, Lech Premium, Książęce złote pszeniczne, Książęce czerwone, Książęce porter – pytaj kelnera o wybór
Whisky Sour, Mojito, Vesper Martini, Daiquiri, Negroni, Margarita, Cosmopolitan, Passoa Martini, Long Island iced tea, Pina colada, Sex On The Beach, Aperol Spritz – pytaj kelnera o wybór
wybór kaw od espresso, espresso macchiato, americano, kawa po turecku, cappuccino, latte, frappe i kawy mrożone Wybór herbat – pytaj kelnera o wybór herbat liściastych
Przekąski do wina
Propozycja Szefa Kuchni
Wybór zagrodowych serów krowich, owczych i kozich
Chleb na zakwasie własnego wypieku, masło, oliwa smakowa
Guacamole, pikantna salsa, z sera bursztyn
Migdały prażone w soli, oliwki, papryczki nadziewane
Spinata Romana, Salame Napoli, Prosciutto San Daniele, Prosciutto Crudo